31F0A85B-0C7E-4D1E-A95E-B7EB79A0D347De afgelopen weken mocht ik de nieuwe kaasfondue van Emmi testen. Ik at al regelmatig kaasfondue van het merk maar maakte er dan mijn eigen recept van. Ieder krijgt dan zijn eigen bakje uit de oven met heel veel lekkers erin! Lees hierover op mijn blog kaasfondue.

Nu heeft Emmi er voor gekozen om in Nederland, als eerste land ter wereld, een All-in-One Fondü op de markt te introduceren. Met deze complete kaasfondueset, bestaande uit een pan met hierin kant-en-klare kaasfondue en een warmhouder, staat in no time een gezellige maaltijd op tafel. Je hebt geen speciale fonduepan nodig, je hoeft het slechts enkele minuten op te warmen in de magnetron of oven en je kan gaan dippen!fullsizerender-15Mijn ervaring is dat het erg handig om een kant en klare fondueset voortaan in huis te hebben. Zo kan je altijd een lekkere maaltijd snel op tafel zetten, vooral als je onverwachts bezoek krijgt. En in de wintermaanden is het gezellig om met vers stokbrood, lekkere hapjes en drankjes te gaan kaasfonduen! Ik houd ervan!

Mocht je trouwens van pittige kaas houden, zal ik zeker willen adviseren om tijdens het opwarmen van de fondue er verkruimelde blauwschimmelkaas aan toe te voegen. De smaak vind ik zelf iets te naturel maar verder ben ik erg enthousiast over dit nieuwe product! Ik heb 5 proefverpakkingen mogen testen met familie en vrienden, dus heb het uitgebreid kunnen testen. Prijs in de winkel is: € 9,99

Emmi All-in-One kaasfondue

10 minuten – 2 personen per verpakking

Wat staat er bij ons op tafel?

  • Vers stokbrood
  • Homemade kruidenboter
  • Cherrytomaatjes
  • Plakjes komkommer
  • Reepjes paprika
  • Champignons, beetgaar
  • Broccoli, beetgaar
  • Bloemkool, beetgaar
  • Gamba’s, gebakken
  • Augurk, in plakjes
  • Salami, om de augurk heen (mijn favoriet!)
  • Bleekselderijstengels, in reepjes
  • Soepstengels
  • Verse ananas, in blokjes
  • Blauwschimmelkaas
  • Kan water met schijfjes limoen: lekker fris voor tussendoor
  • Wijn :)

Bereidingswijze

  1. Verwijder de deksel
  2. Roeren
  3. Vier minuten in de magnetron even doorroeren en nogmaals vier minuten in de magnetron (of 20 minuten in de oven). Zorg dat het goed verhit is!
  4. Voeg eventueel de blauwschimmelkaas toe bij stap 3.
  5. Plaats het waxinelichtje in de houder en steek aan.
  6. Pak de pan (met een ovenwant) roer nogmaals goed door en plaats de fondue op de standaard
  7. Je kan gaan dippen, eetsmakkelijk!

fullsizerender-13

(Visited 159 times, 1 visits today)

1 Comment

  1. Dini Castelein 28 november 2016 at 13:22

    Hij was dus lekker. Hij is in de aanbieding bij de digros . Ga hem uit proberen.

    Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.