Afdrukopties:

Nacho’s uit de Skillet

Opbrengsten2 portiesTotale tijd30 minuten

 1 zak tortilla chips (Dorito Cool American is een aanrader)
 1 bosui
 150 gram Tex Mex geraspte kaas (of cheddar kaas geraspt)
 1 klein blikje mais
 1 rode ui
 1 rode paprika
 Philadelphia roomkaas
 Peterselie
 Olijfolie
 bbq saus (in dit voorbeeld geval Noskos bbq saus en Jack Daniels Hot chili bbq saus)
1

Maak de bbq klaar op een temperatuur van rond de 200 graden. Snipper de ui, snijd de paprika in kleine blokjes en snijd de bosui in kleine ringen.

2

Vet de skillet in met een beetje olijfolie. Leg vervolgens een laagje Nacho chips in de skillet. Smeer her en der met een lepel Philadelphia er overeen. Strooi daaroverheen paprika, ui en de mais. Leg vervolgens weer een laag chips hier overheen en vervolgens weer de Philadelphia, paprika, ui en mais. Hier overheen de bbq saus /sauzen en vervolgens rijkelijk de geraspte kaas. De skillet is nu klaar voor de bbq.

3

Zet de skillet op de bqq boven direct vuur voor 10-15 minuten tot de kaas goed is gesmolten. Haal de skillet van de bqq (let op, deze is heet, dus gebruik een handschoen).

4

Voeg als laatste de bosui en de peterselie toe en schenk een lekker drankje in!

Smakelijk!

5

Voedingswaarden

Opdieningen 0