Kook de tagliatelle volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
Snijd de rode ui en knoflook fijn en fruit dit in een grote wokpan met een grote scheut olijfolie.
Snijd de puntpaprika, courgette en aubergine in kleine stukjes en halveer de cherrytomaatjes en champignons.
Voeg de gesneden paprika, courgette en aubergine toe aan de wokpan.
Bak na 3 minuten de gehalveerde cherrytomaatjes en champignons mee.
Bak nog 1-2 minuten en breng op smaak met Italiaanse kruiden.
Roer 3 eetlepels Philadelphia er door heen.
Voeg de tagliatelle hieraan toe en roer eventueel nog wat extra Philadelphia door het geheel.
Bak in de tussentijd de pijnboompitten lichtbruin in een koekenpan.
Voeg tenslotte de gedroogde tomaatjes toe samen met de pijnboompitten en blokjes feta kaas.
Breng eventueel nog extra op smaak met veel zwarte peper en een snufje zout.
Opdieningen 0