Afdrukopties:

Winterse Hotdog

Opbrengsten3 portiesVoorbereidingstijd10 minutenKooktijd20 minutenTotale tijd30 minuten

 4 Pistolletjes (harde broodjes)
 1 Rookworst XL
 Zuurkool
 Appelsap
 Gebakken uitjes
 (hete) ketchup
Mosterdmayonaise
 4 el mayonaise
 1,50 el grove mosterd
 ½ el gele mosterd
 2 tl honing
 1,50 tl appelciderazijn
 Zout
 Verse peper
1

kook de zuurkool volgens de aanwijzing op de verpakking en voeg een scheutje appelsap toe.

2

Verwarm de over voor en bak vervolgens de pistolletjes volgens aanwijzing op de verpakking. Zorg ervoor dat ze niet te hard afgebakken worden!

3

Kook in de tussentijd ook de rookworst volgens aanwijzing op de verpakking

4

Voor de mosterdsaus, roer alle ingrediƫnten door elkaar en voeg naar smaak peper en zout toe. Pas eventueel naar smaak de hoeveelheid grove mosterd aan.

5

Snij het broodje vanaf de bovenkant in en doe de zuurkool in het broodje. Leg vervolgens de worst erop. Hierna mag de mosterdsaus eroverheen en vervolgens de ketchup of voor de liefhebber van wat pittigers, hete ketchup of sriracha saus. Als laatste wat gebakken uitjes eroverheen en smullen maar!

Eet smakelijk!

Voedingswaarden

Opdieningen 3