WIN: een fles wijn van Greetz.nl

Ik ben een heel gelukkig meisje, want ik mocht van het weekend weer een fles wijn bestellen bij Greetz.nl. Het is dat wijn uit de supermarkt of slijterij goedkoper is, anders zou ik elk weekend wel een flesje wijn online bestellen. Het is eigenlijk hetzelfde als online kleding shoppen, maar nu kan je kiezen uit heel veel wijn en dan wordt het de volgende dag thuis bezorgd, perfect! :) En nu mag ik jou hier ook kennis mee laten maken.

De bedoeling van Greetz.nl is natuurlijk dat je een fles wijn (of kaart of ballon of etc.) cadeau geeft en als verassing laat bezorgen. Maar ik mocht voor een review voor mijzelf een fles wijn bestellen en door de mooie verpakking en uitstraling voelt het bijzonder. Vorig jaar heb ik hier al een uitgebreide blog over geschreven en ik blijf erbij dat een fles wijn een super leuke en originele manier is om cadeau te doen (lees hier mijn blog terug).

Welke wijn heb ik gekozen?

Ik heb nu gekozen voor een favoriet uit Duitsland, die ik tijdens een vakantie in Levanto (Italië) heb leren kennen. Een Weissburgunder! Dit is een een wijn die voor mij en John speciaal is. We hebben destijds in Italië geroepen dat we deze wijn in dozen thuis moeten laten bezorgen, nooit gedaan natuurlijk, maar het blijft een heerlijke wijn met mooie herinneringen.

Ook deze Pauly uit 2014 is een mooie wijn. Heerlijk fris met veel appel tinten. Echt een goede Weiss wijn waarvan de fles veelste snel leeg was.

Ik ben dus weer erg enthousiast en wat ik helemaal leuk vind is dat ik 1 fles wijn naar keuze mag weggeven! Zo kan jij zelf ook kennis maken met de wijn collectie bij Greetz.nl en wie weet staat er van jou ook een favoriet tussen.

Kijk op de wijnpagina voor het wijnassortiment.

Winactie Greetz.nl

Namens Greetz.nl mag ik een fles wijn naar keuze t.w.v. € 30,- weggeven. Je krijgt shoptegoed waarmee je een heerlijke fles wijn kunt bestellen voor jezelf, of voor iemand anders. De verzendkosten zijn 4,95 dus je kan een mooie fles wijn uitzoeken naar keuze van rond de € 25,-.

Hoe maak je kans?

Je kunt meedoen door onder dit bericht een reactie achter te laten.

De winactie loopt van dinsdag 23 april 2019 tot en met zondag 5 mei 2019. De winnaar wordt op mijn blog bekend gemaakt op maandag 6 mei 2019. Je wint alleen als je aan alle voorwaarden hebt voldaan en 18+ bent.

 

www.greetz.nl/wijn
Tip: momenteel krijg je met de kortingscode ‘WIJN’ € 3,00 korting op alle wijnen met eigen tekst/foto.

 

DE WINNAAR IS BEKEND! SUPER LEUK DAT JULLIE ALLEMAAL HEBBEN MEEGEDAAN!

 • MASCHA ECKHARDT-KRIJTENBURG

GEFELICITEERD!!!

(Visited 59 times, 1 visits today)

9 Comments

 1. Luukskitchen 23 april 2019 at 20:24

  Wat een leuke winactie dit. Natuurlijk doe ik graag mee, want een goeie fles rood gaat er altijd wel in :)

  Reply
 2. Annewien Boerefijn 23 april 2019 at 20:35

  Wat leuk! Ik wacht nog even een paar maandjes ?? maar weet wel iemand die ik hier héél blij mee kan maken!

  Reply
 3. Kim 23 april 2019 at 20:40

  Ik volg je al een tijdje en een hele poos terug zag ik een foto voorbij komen van pasta met zalm en brocolli. Heel simpel, dacht nou dat ga k eens een x uitproberen! Zo gezegd, zo gedaan..mn moeder zag dat en ging het recept ook opzoeken en uitproberen. We vinden het allebei zó lekker dat we t nu maandelijks een x eten, zo grappig ? Een fles wijn winnen zou heel leuk zijn, nemen we die mee als we in juni met mn ouders een weekendje weg gaan naar Centerparcs!✌? duimen!

  Reply
 4. Bianca Minderhoud 24 april 2019 at 11:24

  Ja leuk om mijn broertje te feliciteren omdat hij papa mag worden!

  Reply
 5. Mascha 25 april 2019 at 16:21

  Een heerlijk glaasje Duitse wijn na mijn Düsseldorf marathon avontuur gaat er wel in. Daarnaast is mijn dochter jarig op 5 mei, dus als je dan de loting doet zou het ook nog eens een heerlijk cadeau zijn om haar verjaardag te vieren! Dubbel feest dus!

  Reply
 6. Anita H. 26 april 2019 at 01:51

  Ik ding graag mee.

  Reply
 7. Karin Somai Drenth 3 mei 2019 at 12:57

  Leuke moederdagverrassing voor mijn moeder Ineke.
  Een kaartje met foto’s van kinderen en kleinkinderen daar wordt ze echt heel erg blij van en dan ook nog een fles rode wijn erbij ……
  daar gaat ze als het zonnetje maar even schijnt samen met mijn vader in hun mooie tuin vast en zeker van genieten!!!

  Reply
 8. Erik 4 mei 2019 at 21:01

  Super leuke winactie. Mijn vriendin verdiend dit na een zware bevalling eerder deze week! Lijkt me heerlijk om na de borstvoeding over een paar weken een flesje wijn te openen en te proostten op onze lieve meid:)

  Reply
 9. Barbera 4 mei 2019 at 22:25

  Ik hou van een heerlijk glaasje wijn . Ik doe mee:)
  Ik vind jou site erg stimulerend om makkelijke recepten op te zoeken en ze zijn allemaal erg lekker!!

  Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.