4 Hotspots in Den Haag

IMG_2744.JPGVorige weekend ging ik samen met mijn vriend een weekend naar Den Haag. Ik kom uit Delft, waardoor ik vroeger vaak in Den Haag ben geweest, maar Den Haag heeft mij verrast en daarom besloot ik tijdens ons weekend alles op de foto te zetten en hierover te bloggen. Lees gezellig mee!

Waar hebben wij gegeten in Den Haag

Over de Hotspots in Den Haag schrijf ik graag mijn must visits! Allemaal bij elkaar om de hoek, dus ga je ook binnenkort naar Den Haag toe, lees dan zeker even mijn tips!

Ontbijten bij Yoghurt Barn

IMG_2695.JPGWij vonden deze hotspot zo leuk en lekker dat we hier zelfs 2x hebben ontbeten!
We hadden dit weekend prachtig weer dus konden heerlijk ‘s ochtends op het terras genieten van onze ontbijtjes, maar binnen is het ook leuk en groot! Je bestelt hier aan de bar en je kan zelf je biologische yoghurt met toppings samenstellen. Echt te lekker allemaal! Voorin de zaak stonden ook kleine bakjes klaar om te proeven, dus ik wist al gelijk dat ik de yoghurt met koekjes moest bestellen. Een ontbijtje kost hier € 7,50 p.p. en je krijgt er nog een cappuccino en croissantje met boter en jam bij. En uiteraard kan je hierin ook nog variëren en hebben ze ook heerlijke taartjes. Echt helemaal top!

IMG_2743.JPGYoghurt Barn zit oa. ook in Amsterdam, Utrecht, Den Bosch en Haarlem.

Instock: eten wat anders het bord niet haalt…

Restaurant Instock is om twee redenen super leuk! 1. Vanaf het terras kijk je op de prachtige Hofvijver en het Buitenhof. Je zit midden in het centrum, dus je ziet ook vanalles voorbij komen. Ik kan hier dus uren zitten. En de tweede reden is dat het concept super tof is want ze gebruiken alleen producten die anders weggegooid zouden worden. Ze doen dus iets aan voedselverspilling! Ik had hier heerlijke wentelteefjes van croissantjes en mijn vriend een homemade soepje en zelfs een biertje die op deze manier is gebrouwen. Ze zijn tot ‘s avonds laat open, hebben leuke prijzen en elke dag een ander menu.

IMG_2701.JPGIMG_2700.JPGLees meer over dit concept op hun website. Ze zitten ook in Amsterdam en Utrecht.

Restaurant Milú

We liepen op zondagochtend vroeg langs deze leuke zaak Milú en toen zeiden we allebei tegelijkertijd; Kijk! dit ziet er leuk uit!

IMG_2755.JPGToen we ‘s middags na het shoppen honger kregen en ergens wilden gaan lunchen zijn we speciaal weer door de halve stad gelopen om terug naar deze hotspot naast de Grote kerk te gaan want hier wilden we wel lunchen. Toen we op dit leuke terras zaten en de kaart kregen werd ik helemaal verliefd op deze zaak. Wat een heerlijke keuzes! Ik kon niet kiezen dus ik ben uiteindelijk voor de favoriet van onze ober gegaan: BBQ pulled pork grilled cheese sandwich. Echt té lekker! Maar ze hebben ook heerlijke Aziatische salades en soepen. Daarnaast lijkt het net of ik een cocktail drink, maar dit is ‘gewoon’ een homemade limonade. Uiteraard ook nog even binnen gekeken en dit was ook helemaal te gek! Ga hier zeker naar toe. En ben je op woensdag in Den Haag, je kan hier voor € 5,- cocktails drinken! Yummie!

IMG_2758.JPGNieuw in Den Haag: Jamie Oliver

Onlangs was ik al bij de Jamie Oliver in de Markthal in Rotterdam en toen ben ik fan geworden. Toen ik hoorde dat Jamie Oliver nu ook een restaurant heeft geopend in Den Haag wilde ik hier als eerste bij zijn! Het was nog maar een paar dagen open maar het personeel kwam op mij over alsof ze al jarenlang samen werken, echt een prestatie! Ik heb namelijk heel kritisch in de horeca en vooral op het personeel maar dit was echt zoals het hoort.

IMG_2686.JPGHet eten en de drankjes waren ook weer heerlijk hier. Ik wil daarom tegen iedereen zeggen, ga eens bij Jamie eten wat het is superrrr lekker! En ook betaalbaar (is ook belangrijk). Wij hadden een hele leuke avond hier in deze mooie nieuwe tent. En mocht je langs lopen en er een wachtrij zien, geen probleem: je krijgt een buzzer mee en zo kan je gewoon tussendoor even shoppen in de Bijenkorf bijvoorbeeld (dit zit ernaast). Maar wij kozen voor een plekje aan de bar en dronken heerlijke cocktail met de allerbeste olijven ter wereld! :)

IMG_2682.JPGJamie Oliver zit in Den Haag in de Grote Marktstraat tussen de grote winkels.

Als laatste wil ik kwijt hoe mooi Den Haag is! Wij verbleven in het mooie Des Indes hotel. Ik heb voor Starwood Hotels gewerkt, dus ik ken dit mooie hotel al en ik voel mij hier altijd een prinsesje. Prachtige kamers, heerlijke bedden en de ligging is perfect. Je hebt door alle mooie bomen hier niet door dat je in een drukke stad zit. En je loopt zo langs de prachtige Hofvijver binnen 5 minuten de stad in. In het centrum was alles schoon en overal zag je gekleurde bloemetjes. Het shoppen in deze stad is ook geweldig, veel grote ruime winkels. We zijn goed geslaagd kan ik je vertellen! En wij gaan zeker snel weer terug want Den Haag; je bent super leuk!

IMG_2739.JPGWeet jij nog een leuke plek in Den Haag? Laat het in een reactie weten en inspireer mij en anderen om naar Den Haag te gaan!

(Visited 69 times, 1 visits today)

1 Comment

  1. Donna 3 september 2017 at 11:19

    Super leuke tentjes! Ik ben begin dit jaar naar Scheveningen geweest en we zijn toen een middagje wezen shoppen in Den Haag en vond het zo leuk!! Ik ga zeker nog een keer terug!

    Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.