Review: Restaurant Le Beau

collage-6Ik heb van de week weer heerlijk met een Social Deal voucher gegeten! Dit keer ging ik samen met mijn vriend naar Goes. Restaurant Le Beau heeft nu een deal online staan en hier wilde ik uiteraard naar toe omdat ik het één van de betere restaurants van Goes vind. Ik ben hier weer super enthousiast over dus lees snel mee want de deal staat nog online!

Ik werk in Goes en besluit spontaan na een lange dag op kantoor te gaan eten bij Le Beau in Goes. Ik heb hier al 2 keer eerder de Culinaire marathon gegeten (6 gangen!) en kom hier graag. Nu mogen we 3 gangen van de menukaart kiezen dus ben erg benieuwd hoe het à la carte menu hier is.

Restaurant Le Beau ligt in het centrum van Goes. Binnen is het een prachtig restaurant. Mijn vriend bekijkt gelijk de mooie flessen Gin die op de bar staan. De gastheer Guus speelt hier slim op in en vraagt of we de avond willen starten met een aperitief van Gin en Cava, “Ja uiteraard!” We nemen hier eigenlijk altijd een aperitief, ze zijn niet goedkoop, maar het is een perfecte start van een avondje uit! Onze Quality time kan beginnen. We krijgen er ook een amuse bij.

DSC_6506Ik ben verrast dat we 3 gangen van de menukaart mogen kiezen, maar de gastheer (Guus noem ik hem hierna) geeft aan dat het leven al moeilijk genoeg is dus in dit restaurant mag je vrij kiezen. Voor mij is dit juist niet handig want ik wil álles van de menukaart, alle gerechten spreken mij aan. Maargoed, dit probleem heb ik altijd met uiteten gaan, ik wil altijd alles proeven en kan nooit kiezen. Als onze keuzes zijn opgenomen komt Guus opeens met een tweede amuse: Ossenworst van de kaart, zodat ik dit gerecht ook kan proeven. Super lief! Hier kan je de menukaart zien.

Wat hebben we gegeten bij Restaurant Le Beau:

We hebben via Social Deal een 3-gangendiner. Dit kost € 21,00 p.p.
Je kan ook kiezen voor een 4-gangendiner, dit kost € 26,00 p.p.

Je krijgt hier een amuse bij en je kan hier een bijpassend wijnarrangement bij bestellen. Ik kies hier vanavond niet voor (ik moet de volgende ochtend 3 uur rijden) maar zou dit zeker aanbevelen!

DSC_6531DSC_6527Ik krijg als voorgerecht de Rivierkreeftjes en mijn vriend de Kalf & Gamba. De borden zien er prachtig uit! Hier wil je gelijk een foto van maken en op Social Media posten :) Elke hap smaakt heerlijk. Zelfs de eetbare bloemen. Echt genieten dit! De bijpassende Spaanse wijn maakt het gerecht helemaal af. Het liefst nemen we deze fles mee naar huis.

DSC_6544DSC_6551Het hoofdgerecht is ook weer een plaatje! We krijgen de hoofdgerechten van Rund en het Brasvarken. Heerlijke stukjes vlees op verschillende manieren bereid. We bestellen er ook nog wat frietjes bij (dit vinden wij altijd lekker) maar eigenlijk hoeft dit niet, er liggen op het bord veel groentes van het seizoen.

Wat ik zo goed vind aan dit restaurant is dat ze bij alles wat ze serveren alles tot in de details uitleggen. Ze doen er alles aan om de gasten in de watten te leggen. Ze doen graag iets extra’s en dat vind ik hier heel fijn!

DSC_6556We hebben 3 gangen dus we krijgen ook nog een dessert. Het nagerecht kan ik wel gelijk kiezen… Chocolade!!!

Elke vrouw die dit leest: ga hier ook een chocolade dessert eten! Heel erg lekker! Er zit zelfs kroepoek van chocolade bij wat ik weer erg origineel vind. Na een paar happen bekijk ik het bord van mijn vriend eens en wat ik zie maakt mij toch wel jaloers, wat ziet dit Roodfruit dessert (ook met chocolade) er mooi uit!

We kletsen na onze desserts nog gezellig met Guus over onze gedeelde passie: restaurants! Jammer dat zijn vrouw Marieke er vanavond niet is, maar wij gaan binnenkort zeker nog een terug. We sluiten deze heerlijke avond af met een espresso waarbij we weer allemaal lekkers krijgen… het is echt een feestje hier!

collage-7DSC_6543Leuk!

  • Prachtige opgemaakte borden
  • Heel vriendelijk personeel
  • Inrichting, zie de foto’s
  • Heerlijke aperitieven + amuses
  • Creatieve kok
  • Kiezen van de menukaart
  • Uitgebreide uitleg van alle gerechten en dranken
  • Ze doen heel veel extra voor hun gasten

Minder leuk, maar niet erg…

  • Locatie, aan de weg (maar wel in het centrum!)
  • Geen terras bij mooi weer

 

Restaurant Le Beau
Piet Heinstraat 3A, Goes
T: 0113-853485
www.restaurantbeau.com

DSC_6514Ben je enthousiast geworden? Kijk op www.socialdeal.nl en koop een voucher met 54% korting voor Restaurant Le Beau, 3- of 4-gangendiner bij Le Beau.

Disclaimer: dit artikel is gemaakt in samenwerking met Social Deal. Dit artikel is 100% geschreven door mij en deze samenwerking verandert niks aan mijn mening over dit product.

(Visited 49 times, 1 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.