Hoera! Culime.nl bestaat 2 jaar!

FullSizeRenderCulime.nl bestaat vandaag alweer 2 jaar. Ik vind het leuk om hier een persoonlijk stukje over te schrijven.

Laat ik meteen beginnen met mijn cijfers. Ik kijk elke dag naar mijn statistieken en vind het zo leuk om te zien dat mijn blog maar blijft groeien en groeien. Nu moet je niet gelijk aan mega hoge bezoekers aantallen gaan denken. Maar ik schreef precies een jaar geleden dat ik trots was op mijn gemiddelde van 100 unieke bezoekers per dag en de laatste maanden zijn dit er 250 per dag! Per maand bezoeken ruim 7000 mensen mijn site. Super leuk! 

Ik moet ook eerlijk zeggen dat ik hier geen cent aan verdien. Maar dat is ook nog steeds niet mijn doelstelling voor mijn foodblog! Wel vind ik het leuk dat ik regelmatig producten krijg opgestuurd om te testen en te reviewen. Op deze manier krijg ik er toch iets voor terug, zoals bijvoorbeeld een Philips Airfryer.

Ik zou er vast meer uit kunnen halen maar ik heb met mijn twee kleintjes gewoon geen tijd! Ik kom er gewoon echt niet aan toe. Maar ik vind het nog steeds hartstikke leuk om te doen hoe ik het in eerste instantie heb opgezet en het blijft ook een online kookboekje voor mezelf (handig als ik in de supermarkt loop!) dus ik blijf er ook zeker mee verder gaan.

Mijn doelstelling van afgelopen jaar is daarom niet gelukt door de drukte met mijn kindjes… ik wil nog steeds een nieuw logo en banner ontwerpen. Ik heb ook nog steeds plannen om mijn website aan te passen. En ik wil ook nog steeds iets gaan doen met mijn passie voor de horeca en mijn favoriete hotspots online zetten.

Ik hoop komend jaar wel dit voor elkaar te krijgen… maar tot die tijd ben ik al blij dat ik regelmatig een nieuwe blog online kan zetten. Ik heb nog genoeg inspiratie en ideeën die ik wil uitwerken. Vanaf begin dit jaar heb ik mijn weekmenu’s geïntroduceerd en deze blogs worden vanaf het begin goed gelezen dus dit wil ik ook zeker online blijven zetten.

Op social media blijven mijn volgens aantallen ook groeien en ik vind alle reacties die ik op mijn berichten krijg super leuk en wil jullie via deze weg ook voor bedanken! Mocht je trouwens een gerecht van mijn site hebben gemaakt ontvang ik hier graag een foto van of tag @culime.nl op social media!

Komend jaar zal ik jullie opnieuw inspireren met nieuwe – makkelijke – lekkere – gezonde recepten voor het hele gezin.

Nogmaals dankjewel & veel kookplezier!

Liefs,

Maaike

(Visited 24 times, 1 visits today)

2 Comments

 1. Marlous 1 februari 2017 at 11:57

  Lieve Maaike,

  2 jaar al, super! Bij deze een groot compliment voor je blog! Ik vind hem geweldig! Ga zo door!

  Liefs Marlous

  Reply
  1. Culime.nl 1 februari 2017 at 19:44

   Wat lief je berichtje!!! x

   Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.