Mijn blog bestaat 3 jaar!

H I E P E R D E P I E P  H O E R A !

Mijn foodblog Culime.nl is vandaag 3 jaar oud. Tijd voor een feestje. En wie jarig is trakteert! De komende dagen heb ik namelijk een feestweek op mijn blog. En ik heb zelfs 2 superleuke winacties!

Het begin

Exact drie jaar geleden schreef ik mijn eerste blog. Ik begon met het delen van een suikervrije taart. Mijn dochtertje Joia was nog maar 4 maanden oud en ik had alle tijd om mijn eigen foodblog te starten. Joia was een super makkelijk baby en ik maakte de hele dag met veel plezier gezonde hapjes voor ons. Maar 2 maanden later was ik in verwachting van Jamie en toen begon mijn drukke leventje. Ik ben wel blijven bloggen, want ik vond het te leuk om er niet mee verder te gaan, alleen het gezonde eten liet ik meer los.

Momenteel lukt ook niet altijd met twee kleintjes, inmiddels zijn ze 2 en 3 jaar, zij worden helaas niet meer blij van een boterham geprakte avocado en bloemkoolnasi dus ik probeer nu meer kidsproof recepten te maken en deel ik dan ook direct hier. Het is nu meer een foodblog geworden van soms een gezond recept en daarnaast lekkere en snelle recepten die geschikt zijn voor het hele gezin! En tussendoor bakken we ook taarten en koekjes :-)

Persoonlijk

Mijn leven is inmiddels ook wel erg veranderd. De baby-fase ben ik al een tijdje voorbij. Ik werk weer, heb het hardlopen weer opgepakt en heb tijd om weer lekker uiteten te gaan en hierover een review te schijven. Ook besteed ik meer tijd aan het fotograferen van mijn eten.

In het begin schreef ik nog echt voor mezelf en lazen misschien 10 lezers mijn blog. Nu heb ik er nog meer plezier in want als ik mijn nieuwe bericht deel via Facebook / Instagram merk ik dat steeds meer mensen mijn blogs lezen. Het stukje Social Media erachter vind ik fantastisch om te doen! Zelfs wanneer ik een tijdje niks deel (dat komt bij mij ook wel eens voor) dan blijven de bezoekers wel gewoon komen. Ja, daar word ik blij van. Mensen die ‘s avonds koken met recepten van mijn website… echt superleuk!

Cijfertjes

Vorig jaar deelde ik vol trots mijn bezoekers aantallen. Leuk om dit zelf terug te lezen! Maar inmiddels blijft mijn blog groeien, doordat ik elke dag meer volgers op Instagram en Facebook krijg, stijgt het aantal bezoekers op mijn site ook flink. Hierdoor krijg ik nog meer plezier in mijn werk voor mijn blog en probeer ik ook meer berichten online te zetten!

Dit is inmiddels ook al weer mijn 233e bericht. Het gaat mij absoluut niet om de cijfertjes, maar het is toch leuk om dit dagelijks even te kijken hoeveel mensen er zijn langsgeweest op Culime.nl. En zo schreef ik vorig jaar dat ik er absoluut niks aan verdiende, maar laatst kreeg ik toch opeens mijn eerste geld gestort van Google. Ik ben trots!

Dank jullie wel!

Lieve volgers, ik ben heel dankbaar dat jullie zovaak mijn foodblog bezoeken, ondanks dat er zoveel andere foodbloggers zijn met geweldige foto’s en heerlijke recepten. Jullie maken voor mij het bloggen écht zoveel leuker. Tevens leer ik ook veel van andere leuke blogs die ik volg waardoor ik geïnspireerd en gemotiveerd blijf. Ook vind het leuk om steeds meer andere bloggers te ontmoeten. Bloggen is momenteel mijn favoriete hobby en ik hoop dat ik het nog heel lang mag blijven doen.

Vanwege mijn blogverjaardag én omdat ik jullie graag wil tonen hoe dankbaar ik ben, komen er deze week winacties online. Houd mijn blog dus goed in de gaten, want het is een feestweek! :)

En verder komt deze week ook nog mijn nieuwe logo online! Marjolein, een oud klasgenootje / vriendinnetje heeft voor mij onderstaande mooie logo ontworpen! Echt zooo blij mee (1000x thanks!).

Gemaakt door Stijlvol.

Nogmaals dankjewel allemaal voor het volgen en het belangrijkste: nog veel kookplezier!

Liefs,

Maaike

(Visited 56 times, 1 visits today)

3 Comments

 1. Marlies 1 februari 2018 at 16:25

  Gefeliciteerd lieve Maaike!! Lees met alle plezier je blogs.. ga zo door!! Liefs xxx

  Reply
 2. Sylvia 1 februari 2018 at 17:10

  Gefeliciteerd Maaike!

  Reply
 3. Donna 1 februari 2018 at 18:58

  Gefeliciteerd! Ik volg je blogs ook met plezier! Op naar nog vele jaartjes en leuke samenwerkingen!
  Liefs x

  Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.