Heerlijke croissantjes met pepernoten! In dit geval met schuddebuikjes maar je kan ook kruidnoten of chocolade pepernoten fijn snijden en in de croissantjes verwerken. Leuk om in het weekend samen met de kindjes te maken als Sinterklaas weer in het land is. En het smaakt écht zo lekker, persoonlijk had ik dit niet verwacht! Maar de komende weekenden komen ze hier nog vaak op tafel.
Heerlijke croissantjes met pepernoten! In dit geval met schuddebuikjes maar je kan ook kruidnoten of chocolade pepernoten fijn snijden en in de croissantjes verwerken. Leuk om in het weekend samen met de kindjes te maken als Sinterklaas weer in het land is. En het smaakt écht zo lekker, persoonlijk had ik dit niet verwacht! Maar de komende weekenden komen ze hier nog vaak op tafel.
Verwarm de oven voor op 200 graden. En bekleed een bakplaat met bakpapier
Rol het croissantdeeg uit en snijd met een mesje langs de lijnen. Verdeel de schuddebuikjes of fijngesneden pepernoten over de 6 croissants.
Rol de croissants op en leg ze op de bakplaat.
Klop in een kommetje het ei los en smeer elke croissant in met het ei met een kwastje.
Bak de Sinterklaas croissantjes in 12-15 minuten af in de oven.
Ingrediënten
Aanwijzingen
Verwarm de oven voor op 200 graden. En bekleed een bakplaat met bakpapier
Rol het croissantdeeg uit en snijd met een mesje langs de lijnen. Verdeel de schuddebuikjes of fijngesneden pepernoten over de 6 croissants.
Rol de croissants op en leg ze op de bakplaat.
Klop in een kommetje het ei los en smeer elke croissant in met het ei met een kwastje.
Bak de Sinterklaas croissantjes in 12-15 minuten af in de oven.