10x best bekeken recepten 2017

collage-13Ik vind het altijd onwijs leuk om te kijken wat jullie nu eigenlijk de leukste recepten vinden. Of de lekkerste… Daarom heb ik een overzichtje gemaakt van de 10x best bekeken recepten van 2017!

Ik kijk eigenlijk veelste weinig naar mijn bezoekersstatistieken en waar iedereen vandaan komt, daarom wordt een goed voornemen voor 2018 voor mijn blog om hier eens in te verdiepen. Maar nu eerst een terugblik naar 2017! Er wordt veel gezocht naar deze 10x recepten. Er staan ook nog anders pagina’s en blogs tussen, maar ik heb alleen gefilterd op recepten. Wat mij ook opvalt is dat alle recepten bijna ouder zijn en uit de voorgaande jaren komen. Lees gezellig mee:

10x best bekeken recepten 2017

1. Kabeljauw uit de oven met knoflook, tomaat, courgette en rode ui

IMG_8041Deze kabeljauw uit de oven is mijn best bekeken recept! Ik snap het heel goed, want het is heerlijk en makkelijk. Alleen die foto komt uit mijn begin tijd… ik ga hem van de week gelijk opnieuw maken, zodat ik hier een wat mooiere foto bij kan plaatsen haha.

2. Quinoa salade van Rens Kroes

quinoa

Op dit recept komen ook dagelijks veel mensen naar mijn site. Deze super lekkere quinoa salade is een recept van Rens Kroes en blijf ik zelf ook regelmatig maken. Mocht je deze salade nog nooit gemaakt hebben, dan moet je dit zeker eens doen. Heerlijk! En hij is supergezond!

3. BBQ recept: gemarineerd procureur vlees

IMG_9668

Een BBQ recept in mijn top 3. Wowwww. Geen idee waarom dit recept zovaak wordt bekeken? Zelfs in de winter? Ik hoor het graag :) Ik weet wel dat dit my all time favorite recept is als we de BBQ aanzetten. Laat de zomer maar snel komen! Kunnen we weer lekker zelf gemarineerde procureurvlees eten (wordt mijn vriend ook blij van!)

4. Frambozen & Bastognekoek cheesecake

cheesecake

Voor mij is deze heerlijke frambozen cheesecake met bastognekoekbodem mijn nummer 1! Ik maak hem al bijna 15 jaar op verjaardagen en dit recept blijft een succes. Ik heb er inmiddels ook variaties op gemaakt maar deze blijft het allerlekkerst!

5. Appeltaartje uit de Airfryer

FullSizeRender-9

Airfryer recepten doen het ook goed op mijn site! Ik snap dat wel, want de Airfryer is tegenwoordig behoorlijk populair en zelf bak ik er ook graag in. Ik heb nog genoeg inspiratie voor nieuwe gerechten in de Airfryer en op deze appeltaart ben ik ook best trots.

6. Gebakken rijst met kip, groente en ei

FullSizeRender[1]

Dit gerecht maak ik zelf altijd als ik met restjes ga koken. Rijst, kip en ei en veel groentes. Altijd een lekker gerecht en de kindjes eten hier ook goed van mee. Lekker en gezond! Top receptje met left overs!

7. Italiaans stoofvlees met tomaten

italiaansstoofvlees

Mmmmm deze stoofvlees is heerlijk! Ik zie dat het wel nog een foto heeft met een oud logo. Mijn nieuwe logo komt er snel aan, achter de schermen wordt hier aan gewerkt. Ook dit gerecht zal ik snel weer eens zelf maken voor een nieuwe foto en omdat hij echt heerlijk smaakt! Ik houd van Italiaans eten en wil van de zomer ook naar Italië toe voor het lekkere eten!

8. Gevulde puntpaprika’s met tonijn en feta

IMG_3885

Met dit gerecht heb ik afgelopen jaar een super leuke prijs gewonnen via Instagram met koken met tonijn van Princes. Hiermee heb ik een weekendje weg ter waarde van 250 euro gewonnen. Dit weekendje ga ik zeker binnenkort boeken, gezellig weg met mijn vriend en kindjes. Deze gevulde puntpaprika’s zijn trouwens heerlijk en nu ik weer wat gezonder wil ga eten ga ik dit ook weer vaker maken.

9. Spaghetti alle vongole

vongole2

Oohh weer zo’n prachtige oude foto, haha! Maar dit recept is al favoriet sinds in klein ben, dus moet zeker in mijn top 10 staan.

10. Romige pasta met avocado en kipfilet

romigepasta

En op nummer 10 nog een oude foto, maar wel weer een gezonde maaltijd. En heel erg snel klaar. In 10 minuten kan deze tagliatelle met romige avocadosaus op tafel staan. Ik maak het daarom ook regelmatig na een werkdag.

 

Dankjewel dat jullie op mijn website komen kijken voor lekkere recepten. Er is echt niets wat mij gelukkiger maakt dan het bedenken van lekkere recepten, het koken of bakken ervan, fotograferen en het uittypen voor mijn foodblog. Echt, dankjewel voor al jullie bezoeken en ik hopelijk blijf ik jullie inspireren in 2018!

(Visited 114 times, 1 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.