Recepten voor Pasen

collage-3

Aangezien het bijna Pasen is heb ik wat lekkere recepten op een rijtje gezet! Zo is het overzichtelijk en hoop ik jullie te kunnen inspireren met heerlijke gerechten. Hier wordt wordt een Paasweekend vol met lekker veel eten! Lees mee:

Eerste Paasdag komt mijn moeder gezellig op visite en beginnen wij de dag met een uitgebreid brunch! Op een gezellige gedekte tafel komt te staan:

  • Zelfgemaakte eiersalade
  • Een gele Paas smoothie
  • Gezonde bananen pannenkoekjes
  • Een lekkere salade met quinoa
  • Broodjes, croissantjes, crackers
  • En voor daarop, aardbeienjam, kaas, worst, hummus en nog meer lekkers…
  • Versierde eieren (door mijn dochtertje)
  • Gele bloemen en Paastakken (gezellig!)
  • Daarbij zorg ik nog voor wat verse jus d’orange en koffie / cappuccino’s.

Na de brunch gaan we eieren zoeken in tuin, maken we een strandwandeling (heerlijk om in Zeeland te wonen) en snoepen we tussendoor van chocolade eitjes en vers fruit. ‘s Avonds wil ik vooraf een heerlijke aspergesoep maken. Als hoofdgerecht maak ik een typisch Paasgerecht: varkenshaas. Mocht je nog een lekker receptje weten, ik ben zelf nog zoekende naar een leuk nieuw gerechtje! Laat het mij weten.

broodje-ei

Tweede Paasdag beginnen we de dag met suikervrije wentelteefjes met aardbeien. ‘s Middags wil ik broodjes gevuld met ei uit de oven maken, deze zijn altijd een groot succes!

‘s Avonds wordt het een heerlijke quiche met groentes en zalm. Dit gerecht staat nog niet online, maar ik heb wat ideeën in mijn hoofd die ik dan wil uitproberen. Ik heb namelijk een extra dagje vrij dus heerlijk tijd om de keuken in te gaan. Verder gaan we gezellig naar de Intratuin om nieuwe bloemen en planten voor in de tuin te kopen.

Mochten we tussendoor nog tijd hebben wil ik samen met mijn dochtertje weer gezellige Paaskoekjes bakken die we vorige week ook samen hebben gemaakt, ze zijn namelijk al weer op!

Indien je van omelet houd kan ik je ook deze lekkere ei pannenkoeken adviseren! En weet je na deze blog nog steeds niet wat je gaat maken met Pasen, dan kan je altijd nog even door mijn site heen klikken voor lekkere en makkelijke recepten.

Een fijn Paasweekend allemaal!

(Visited 36 times, 1 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.