Review: Restaurant SamSam


DSC_6586Ergens lekker lunchen is altijd een goed idee! Daarom ging ik op een zaterdagmiddag bij SamSam in Heinkenszand op het terras zitten om hier uitgebreid te lunchen.

DSC_6574Ik woon vlakbij Heinkenszand waardoor deze 2-gangen lunch via Social deal prima te combineren is met de leuke winkeltjes in de hoofdstraat. Kon ik ook gelijk wat boodschappen halen. Normaal ga ik altijd naar Goes maar dit is mij ook goed bevallen!

We komen als eerste lunchen waardoor we zelf een tafeltje mochten kiezen. Binnen of buiten. Aangezien het prima terrasweer is kiezen we om buiten plaats te nemen op het buitenterras achter en zitten hier heerlijk. Het ligt naast een doorgaande weg, naast de supermarkt, waardoor je tijdens de lunch genoeg op straat ziet gebeuren. Nu was er ook een wielerwedstrijd in het dorp en op het terras werd het ook steeds drukker.

Het meisje in de bediening is spontaan en vriendelijk en legt de menukaart goed uit. Vooraf mag je een van de huisgemaakte soepen kiezen. Vervolgens heb je ruime keuze uit verschillende lunchgerechten.

Wat hebben we gegeten bij Restaurant SamSam:

We hebben via Social Deal een 2-gangen keuzelunch. Dit kost € 6,50 p.p. Je krijgt 51% korting. Een hele mooie prijs voor een uitgebreide lunch.

DSC_6584Ik begin met zelfgemaakte uiensoep met hierin een stokbroodje met kaas. Hierbij krijg ik ook nog stokbrood geserveerd. Mijn vriend heeft een goed gevulde vissoep. Erg lekker allemaal.

De volgende keuze is voor mij een geitenkaas salade. Lekker met walnoten en een honingdressing. Met een jus d’orange erbij heb ik een heerlijke uitgebreide en gezonde lunch.

De uitsmijter ziet er bij mijn vriend ook prima uit. Het is een goede lunch waarvan je proeft dat alles zelfgemaakt is. Dit is ook wel te merken aan de snelheid van de keuken. Jammer dat het allemaal erg lang duurt vandaag. Uiteindelijk zitten we hier 2 uur voor een lunch. Wel lekker in het zonnetje, maar we besluiten daarom daarna gelijk af te rekenen want voor koffie hebben we helaas geen tijd meer.

DSC_6594Bij het afrekenen wordt mij nog verteld over de SamSam formule die ze ‘s avonds hebben bij het diner. Dit klinkt erg leuk. Je kan dan twee halve gerechten kiezen, dus SamSam. Hier zouden ze ook iets mee moeten doen met de lunch! Maar voor deze prijs mag ik zeker niet klagen want het was allemaal erg lekker en vers.

Leuk!

  • Ligging: in de hoofdstraat van Heinkenszand
  • Deal is ook in het weekend geldig
  • Leuk terras
  • Ze hebben naast het restaurant een frituur met verse zelf gesneden friet (ik kom dit proeven!)
  • Goede menukaart! Check!
  • Vriendelijk personeel
  • Je kan hier goedkoop eten op Dolle Dagen (woensdag en donderdag)
  • Verse producten

Minder leuk, maar niet erg…

  • Binnen weinig sfeer, ik mis bloemen en planten!
  • De lunch duurde bij ons erg lang

 

Restaurant SamSam
Dorpsstraat 115, Heinkenszand
T: 0113-561226
www.restaurantsamsam.nl
collage-8Disclaimer: dit artikel is gemaakt in samenwerking met Social Deal. Dit artikel is 100% geschreven door mij en deze samenwerking verandert niks aan mijn mening over dit product.

(Visited 51 times, 1 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.