FullSizeRender-4Deze wraps met vis en Chinese kool vind ik super lekker! Omdat ik minimaal 1x in de week vis probeer te eten en soms weinig tijd heb kom ik vaak al snel bij deze simpele wraps uit. En ik vind ze heerlijk!

Mocht ik een dagje geen vis willen eten en geen inspiratie hebben dan maak ik eigenlijk altijd mijn zelfgemaakte burrito wraps. Ik kan dit elke dag wel eten! En het liefste eet ook ik bijna elke dag wraps… maar dat wisten jullie misschien al aan de hoeveelheid wraps recepten op mijn site ;-)

Bij deze wraps gebruik ik meestal restjes vis die ik nog in mijn vriezer heb liggen, nu heb ik scholfilet gebruikt. Je kan met deze wraps alle kanten op want je kan de Chinese kool ook vervangen voor bijvoorbeeld witte kool of nog makkelijker ijsbergsla en komkommer. Indien je van pittig houdt kan je de vis ook bakken met een beetje paprikapoeder.

Snelle vis wraps

20 minuten – 2 personen

Ingrediënten

 • 4 stukjes witvis (bijvoorbeeld scholfilet of kabeljauw)
 • 2 el citroensap
 • 1 tl tijm
 • 1 tl knoflookpoeder
 • 1 tl paprikapoeder (optioneel)
 • 100 gram Chinese kool
 • 1 rode ui
 • 3 el Griekse yoghurt
 • 3 el mayonaise
 • zout en peper
 • verse bieslook
 • 6 wraps (volkoren)

Bereidingswijze

 1. Dep de vis droog en breng op smaak met een snufje zout, peper, citroensap, knoflookpoeder en tijm.
 2. Verwarm een klontje boter in de pan en bak de vis gaar in 5 minuten.
 3. Snijd de Chinese kool en de rode ui in kleine stukjes en meng dit in een bakje met de Griekse yoghurt, mayonaise, zout, peper en bieslook.
 4. Snijd de gebakken vis in kleine stukjes.
 5. Bereid de wraps volgens de bereidingswijze op de verpakking.
 6. Smeer een wrap in met het yoghurt-mengsel en leg hierop de vis.

 

(Visited 92 times, 1 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.