Een bord carpaccio met truffelmayonaise is natuurlijk een heerlijke combinatie. In de zomer eten we dit regelmatig met wat stokbroodje erbij (en een lekker drankje). Onlangs besloot ik om eens iets nieuws te proberen… om een pizza met carpaccio, pijnboompitjes, rucola, Parmezaanse kaas en truffelmayonaise te beleggen. Dit smaakte heerlijk! Heel makkelijk om te maken want de carpaccio en andere ingrediënten doe je pas na het bakken van de pizza erop.

Een bord carpaccio met truffelmayonaise is natuurlijk een heerlijke combinatie. In de zomer eten we dit regelmatig met wat stokbroodje erbij (en een lekker drankje). Onlangs besloot ik om eens iets nieuws te proberen... om een pizza met carpaccio, pijnboompitjes, rucola, Parmezaanse kaas en truffelmayonaise te beleggen. Dit smaakte heerlijk! Heel makkelijk om te maken want de carpaccio en andere ingrediënten doe je pas na het bakken van de pizza erop.
Verwarm de oven voor tot 220 graden.
Bak de onbelegde pizzabodems 10-12 minuten in de voorverwarmde oven af.
Rooster intussen in een droge koekenpan de pijnboompitten goudbruin en doe ze in een schaaltje.
Haal de pizza's uit de oven en verdeel de rucola en de carpaccio gelijkmatig over de pizzabodems.
Garneer de pizza’s met de pijnboompitjes, Parmezaanse kaas en truffelmayonaise.
Ingrediënten
Aanwijzingen
Verwarm de oven voor tot 220 graden.
Bak de onbelegde pizzabodems 10-12 minuten in de voorverwarmde oven af.
Rooster intussen in een droge koekenpan de pijnboompitten goudbruin en doe ze in een schaaltje.
Haal de pizza's uit de oven en verdeel de rucola en de carpaccio gelijkmatig over de pizzabodems.
Garneer de pizza’s met de pijnboompitjes, Parmezaanse kaas en truffelmayonaise.